BMC op TV

In november zijn er TV-opnames gemaakt bij onze hoofdvestiging in Gulpen. Dit is gedaan door RTL 4 voor het programma ‘Mijn leven, mijn gezondheid’. ‘Mijn leven, mijn gezondheid’ is een lifestyle tv-magazine waarbij o.a. gezondheid, zorg en het goede leven voorop staan.

De uitzending

Het programma

‘Mijn Leven, Mijn Gezondheid’ is een lifestyle tv-magazine waarbij gezondheid, zorg, inspanning, ontspanning en het goede leven voorop staan. Binnen het programma wordt er een helpende hand geboden bij lichte gezondheidsklachten, maar wordt er ook aandacht besteed aan trendy producten en vernieuwende diensten die bijdragen aan een gezond en goed leven. Elke aflevering heeft een thema van waaruit de terugkerende onderdelen worden ingevuld. Middels informatieve onderwerpen willen het programma de kijker informeren, inspireren, motiveren en uiteindelijk activeren voor een gezond, actief en goed leven.

Reacties zijn gesloten.