Ervaringen van cliënten: Hélène (46), Woordvinding

Al geruime tijd had ik last van concentratieproblemen, halverwege een gesprek  was ik de lijn van het verhaal kwijt, wanneer anderen vertellen vond ik het moeilijk om mijn aandacht erbij te houden. Maar ook wanneer ik zelf een verhaal vertelde, kon ik halverwege de draad kwijt zijn.

Ook kon ik heel vaak niet op woorden komen, vaak ook nog hele simpele woorden, hierdoor vond ik het steeds lastiger om een gesprek te voeren.

Eigenlijk al na één of twee behandelingen merkte ik al verschil, ik kon steeds makkelijker op woorden komen, het struikelen over woorden was ook een heel stuk minder. Na verloop van tijd werd het rustiger in mijn hoofd, merkte dat ik meer energie kreeg en weer zin had om in de weekenden dingen te ondernemen. Ik zit nu stukken beter in mijn vel.

Op heel veel vlakken heeft het voor mij verbetering gebracht, maar op het gebied van concentratie helaas niet wat ik ervan gehoopt had, maar doordat ik nu stukken beter in mijn vel zit heb ik er veel minder moeite mee.

Hélène

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>